ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€

About Disu

Μεταφορικά.

Τρόπος - Χρόνος - Κόστος αποστολής και παράδοση των προϊόντων

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Θεσσαλονίκης και την υπόλοιπη Ελλάδα δωρεάν για προϊόντα άνω των 30€ μέσω της εταιρείας SPEEDEX εντός 1-4 εργάσιμων ημερών.

Για τις παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται το αργότερο εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της φόρμας παραγγελίας σας (κατά τις ώρες 9:00 – 17:00) από την εταιρεία ταχυμεταφορών στη διεύθυνση που μας ορίζετε στη φόρμα παραγγελίας. Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ), όπου τούτο χρειάζεται. Για λόγους ασφάλειας συναλλαγών, μπορείτε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα που αγοράσατε μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας στον υπάλληλο της ως άνω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Το www.disu.gr δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση αντικαταβολής, υπάρχει επιπλέον κόστος 2 Ευρώ. Το κόστος μεταφορικών για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου αναφέρεται σε ειδικό πίνακα.

Το συνολικό ποσό που θα υπολογισθεί με βάση τα παραπάνω εμφανίζεται, μόλις δώσετε τα στοιχεία σας, υποδηλώνοντας την χώρα αποστολής.

Σημείωση: Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:30 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:30 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Μεταφορικά για την Κύπρο.

Τρόπος - Χρόνος - Κόστος αποστολής και παράδοση των προϊόντων

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσω της μεταφορικής εταιρείας aeros aeros ΜΟΝ.ΙΚΕ εντός 5-7 εργάσιμων ημερών.

Το κόστος αποστολής των προϊόντων είναι 7€.

Σημείωση: Σε περίπτωση επιστροφής, τα μεταφορικά έξοδα τα επιβαρύνεται ο πελάτης. (εκτός εαν είναι ελλατωματικό το προϊόν